Hyper Victory Fotosession

HyperVictroy_VAL_svartI kampen om virtualiseringsmarknaden ökar vi takten ytterligare… I dag hade vi fotosession på Rinkeby Boxningsklubb för de bilder som skall användas i Hyper Victory kampanjen.

Utan några föreställningar om vad som väntade parkerade jag bilen och klev ner i lokalen och jösses… vilken atmosfär!  Direkt när jag öppnade dörren kände jag doften av äkta boxning med blod, svett, frustration och tårar. Väl inne vid ringen blev det väldigt påtagligt att här satt boxningen bokstavligen i väggarna… Boxing7 

Det här är ett ställe där boxas man på riktigt, inget jams och trams utan rå, enkel och fair boxning, likheten med en gammal sliten träningslokal från Bronx är kusligt slående.

Känslan förstärktes ytterligare när Salle som driver klubben berättade om verksamheten med att ge ungdomar sysselsättning på kvällarna och samtidigt hålla höga normer för kamratskap, respekt osv istället för att de skall driva runt på gatorna.

Skall ni hitta på något med företaget eller om ni känner för att jabba lite så tveka inte att kontakta Salle på salle@rinkebybc.se, 08-365780 eller kolla på http://www.rinkebybc.se/

Självklart ställer jag upp om det är någon som vill gå en rond.

Tommy

PS, Åker ni dit så skippa päronbollen, den är påtagligt osynkroniserad, DS

Annonser

One thought on “Hyper Victory Fotosession

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s